OM Xperhotelsandtable

”XPERHOTELSANDTABLE ÄR TILL FÖR ATT LYFTA SVERIGES FANTASTISKA HOTELL OCH RESTAURANGER”.png

Välkommen att kontakta oss på Xperhotelsandtable.

Här finner du massor av härliga information om Sveriges mysigaste hotell och alla trevliga restauranger som går att besöka i vårt avlånga land.

Du kan läsa härliga tips på  hotell för dig att besöka. Du finner även spännande läsning om starka personligheter inom hotellnäringen eller kockyrket.

Xperhotelsandtable är för dig som söker inspiration och suktar efter trevliga och härliga nyheter. Vi bjuder också på tester, provningar och omdömen av mat, konfektyr och drycker. Självklart skriver också om nyheter på dessa områden. Allt för att ge dig som läsare en bra och trevlig plats att ”surfa” runt och och bli inspirerad!

Xperhotelsandtable finner du även under samma namn, dvs Xperhoteslandtable på Instagram och Facebook, youtube, LinkIn, tumbler, Twitter.

 

Vår testgrupp

Xperhotelsandtable har även en testpanel som göra våra tester på produkter som publiceras på sektionen ” Nyheter, Tester & Omdömen” Panelen består av 5 barn mellan 4-11 års ålder, samt 7 vuxna i ålderns 23-65 år. Detta spann på testpersonernas ålder gör att vi tror vi kan fånga många intryck och värderingar och kan på det visset ge en rättvis bild av våra tester av produkter.

Kontakta oss gärna på xperhotelsandtable@gmail.com

xperhotelsandtable_logo.png ”XPERHOTELSANDTABLE ÄR TILL FÖR ATT LYFTA SVERIGES FANTASTISKA HOTELL OCH RESTAURANGER” kopia.png

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: