Verktyg

Vad ger man till någon som har allt. Hur ska man tänka i jul med julklapp till dessa personer?. Xperhotelsandtable har testa och vill varmt rekommendera kanske en ganska oväntat julklapp som faktiskt passar både kvinna och man då produkten har brett användningsområdet. Produkten är  PELA Polermaskin, 12V som finns att köpa på vertygsboden.se

Om produkten: PELA Polermaskin, 12VSmidig batteridriven polermaskin som förenklar processen av att få en snabb vardagspolering gjord. Perfekt för polering av mindre ytor och svåråtkomliga ställen eller detaljer. Maskinen har variabel hastighet och vid test av batteritid räckte en laddning till 12 minuter polering med hastighet 4 och polermedel steg 2. Maskinen levereras med 1 st kardborreplatta 80 mm, 2 st batterier samt 1 st laddare.

Xperhotelsandtable rekommendera denna produkt för att den har ett brett användningsområde. Vi har testat produkten på flera material och på flera ställen i hemmet. Vi har polerat allt från vigselringar till fälgar och kastruller. Polermaskinen gör ett riktigt bra arbete med material. Se till att han en bra polersvamp och något bra medel för bästa resultatet. Maskinen är smidigt och kommer åt bra. Man kan tycka att 12 minuters batteritid är korttid. Men eftersom maskinen har så bra effekt så kommer du inte polera i mer minuter vilket gör att 12 minuter är helt perfekt. Notera även att produkten kommer med en batteriladdare och 2 batterier. Denna maskin imponerar då trots sin lilla kostym med en vikt på 0.8 kg har bra effekt i hastighet och i resultat. Vi vill varmt rekommendera produkten då den inte bara är något för mannen. En polermaskin i denna klass finns de många oväntade området i hemma till både man och kvinna!..Vi kan lova att denna ”oväntade” julklapp kommer användas och nya användningsområden kommer upptäckas allt eftersom. Vem vill inte ha skinnade fina ljusstakar, grytor, vigselringar, lampor, golv, fälgar, emblem etc etc etc etc etc etc etc etc etc……….

IMG_E2358.jpg

IMG_E2368.jpg IMG_E2366.jpg

IMG_E2369.jpg IMG_E2368.jpg

IMG_E2367.jpg

Läs mer om produkten på www.verktygsboden.se

Vår testgrupp består av:  5 barn ( ålder -4-11 år ) och vuxna 7 stycken (åldrar 28-65 år)  Barnen testar inte kaffe, alkohol eller energidyck.


 

%d bloggare gillar detta: