Tvålar

Om produkten: Liquid Hand Soap – Marvelous Berries

Flytande handtvål med den sprakande, festliga doften av röda bär.  Formulan som är berikad med ekologiskt blåklintsvatten rengör skonsamt dina händer och gör dem samtidigt behagligt väldoftande.

Produkten rekommenderas av Xperhotelsandtable för att den sin systertvål ( se nedan) har en väldigt fin krämig karaktär och doften av bär som är mycket trevlig. Tvålen är väldigt omvårdnad mot handen! Man blir inte torr om händerna eller sträv efter man tvättat sig. Doften av tvålen sitter kvar inne i händerna och på handens ovansida länge. Doften av bär är mustig och god!

IMG_1764.jpg

Produkten kommer från http://www.yves-rocher.se

Vår testgrupp består av:  5 barn ( ålder -4-11 år ) och vuxna 7 stycken (åldrar 28-65 år) Barnen testar inte alkohol, kaffe eller energidryck.


Om produkten: Sugar Body Scrub – Marvelous Berries

En uppiggande peeling med socker och den sprakande och festliga doften av röda bär. Dess superlätta konsistens innehåller ekologiskt rörsocker som varsamt tar bort orenheter från huden.Huden får näring, blir len och doftar ljuvligt.

Ingredienser av vegetabiliskt ursprung: Tranbärsextrakt, ekologiskt rörsocker, sheasmör.
Formulan innehåller mer än 97 % ingredienser med naturligt ursprung.
Återvinningsbar burk av återvunnen plast.
Utan mineraloljor och parabener, testad under kontroll av hudläkare.

Produkten rekommenderas av Xperhotelsandtable för att den gjorde verkligen precis allt som den lovar i text. Den lämnade en silkeslen hy. Produkten var extremt bra och efter användning så kändes huden ”yngre” och renare. Produkten lyfte även upp en glans i hyn och mjukgjorde hudens yttreskikt. Mycket positivt resultat! Rekommenderas varmt!

IMG_1757.jpg

Produkten kommer från http://www.yves-rocher.se

Vår testgrupp består av:  5 barn ( ålder -4-11 år ) och vuxna 7 stycken (åldrar 28-65 år) Barnen testar inte alkohol, kaffe eller energidryck.


Om produkten: Liquid Hand Soap – White Vanilla

Flytande handtvål med den inbjudande doften av vanilj som friskats upp med bergamott och ceder. Formulan som är berikad med ekologiskt blåklintsvatten rengör skonsamt dina händer och gör dem samtidigt behagligt väldoftande

Produkten rekommenderas av Xperhotelsandtable för att den har en väldigt fin krämig karaktär och doften av vanilj som är mycket trevlig. Tvålen sprider en fantastisk doft i badrummet och den rengör händerna bra, samtidigt som den känns vårdande. Man blir inte torr om händerna eller sträv efter man tvättat sig. Doften av tvålen sitter kvar inne i händerna och på handens ovansida länge. Doften är vanilj är fantastisk god!

IMG_1768.jpg

Produkten kommer från http://www.yves-rocher.se

Vår testgrupp består av:  5 barn ( ålder -4-11 år ) och vuxna 7 stycken (åldrar 28-65 år) Barnen testar inte alkohol, kaffe eller energidryck.


Om Eco World Scandinavia, Alla våra producenter/Leverantörer är handplockade och måste alla passera våra krav både vad gäller kvalitet och ideologi. Oavsett produkttyp så måste det producerande företaget genomsyras av följande tankegång i sin verksamhet; Miljöansvar – Ekologi – Kvalitet – Hälsa. Varumärket skall representera Ekologiskt tänkande, Kvalitet i varje detalj, ett genuint miljöintresse och produkter som främjar hälsan inte bara genom val av råvaror utan även genom skapande av väl genomtänkta slutprodukter. Fullkorn – Lågsötat – Natursötat (ej raffinerat) – Vegan – Glutenfritt – Biokompatibelt. Ecoworld of Scandinavia är ett litet företag som vill mycket. Vi importerar produkter, både livsmedel och städ/tvätt/hygien produkter som vi själva vill ha och som vi kan stå för med gott samvete. Vi främjar samarbetet med små producenter där känslan och ansvaret för det egna, det nära och det rätta får styra. Men vi arbetar även med stora företag som sedan starten på 70-talet har haft en uttalad vision att leverera produkter som gör en skillnad både för miljö och hälsa. Finestra Sul Cielos totala avsaknad av raffinerat socker och syntetiska sötningsmedel är ett exempel. Almacabios stentuffa miljöcertifiering av hushålls”kemikalier” är en annan, där 0-tolerans mot skadliga tungmetaller, misstänkt cancerframkallande ämnen och GMO följt företaget sedan start.

Med ekologi och ekologisk närproduktion som gemensam nämnare hittar du mjöl, pasta, olivolja, kryddor, makrobiotiska produkter, kex, godis, dryck, flingor, bönor, socker, marmelad, och snacks. Vi erbjuder även växtbaserade, miljöcertifierade städprodukter och hygienprodukter.

Xperhotelsandtable har fått möjligheten att prova några produkter ur Eco World Scandinavia´s produktsortiment. Vi fastnade extra mycket för detta Shower & Schampo, den fina tvålen fasta tvålen samt den flytande

Produkterna rekommenderas av Xperhotelsandtable framför allt för dess fantastiska egenskaper och ingredienser. Gälland den fast tvålen så har den en fantastisk doft av sommarrosor. Tvålen lämnar ett fint lödder och vårdar huden och bonar om den riktigt ordentligt. Den flytande tvålen har en fin färsch doft som stannar kvar på huden länge. Den har en mjukgörande effekt.Shower & Schampoflaskan har en fin balanserad doft som påminner om apelsin och citrus. Denna produkt rengjorde huden på djupet och mjukgjorde samtidigt på ett trevlig sätt huden. Stort plus får produkten för dessa egenskapar att inte torka ut huden utan lämna den mjuk och smidigt efter man använt produkten. ,3.jpg

Om produkterna från Almacabio: Pionjärer inom sitt område, miljövänliga rengöringsprodukter, med start i det sena 70-talets folkrörelse mot kärnkraften.

Företaget startades av tre engagerade miljöaktivister och studenter med ambitionen att framställa de första miljöriktiga tvätt- och städpreparaten på marknaden. Målet var dessutom inte bara att vara först, utan dessutom att producera de mest biokompatibla produkterna över huvud taget möjligt med de högsta krav på kvalitet och effektivitet.

ALMACABIO står för rent vegetabiliska, snabbt och fullständigt biologiskt nedbrytbara produkter, framställda med största omsorg för människor och natur, fria från djurtester, tungmetaller, fosfater, parabener, GMO och misstänkt cancerogena ämnen. För dig som är extra känslig finns BIO2 som är en ytterst skonsam produktserie helt utan doft-, färg- konserveringsämnen,  enzymer eller andra ingredienser som kan verka allergiframkallande. ALMACABIO produkterna är certifierade av CCPB, ett certifieringsinstitut erkänt på EU-nivå som anlitas av bland andra KRAV och Demeter för att utföra kontroller inför sina certifieringar.

Produkterna från ALMACABIO är till för att användas av Dig som bryr dig lite mer och som utöver effektiva rengöringsmedel också vill ha ett rent samvete!

Läs mer om produkterna på http://www.ecoworldscandinavia.com/

Vår testgrupp består av:  5 barn ( ålder -4-11 år ) och vuxna 7 stycken (åldrar 28-65 år) Barnen testar inte alkohol, kaffe eller energidryck. 

%d bloggare gillar detta: