Tester av Läsk & funktionell dryck

Vem gillar inte julgodis och skum-tomtegodiset är väl något som finns i de flesta hem runt juletid. Det känns verkligen superkul att förra årets Limited Christmas Edition av  NOCCO Skum tomte – gör en efterlängtad come back……För visst ska väl succéer återkomma, de tycker i alla fall vi på Xperhotelsandtable.

NOCCO Skum tomte är helt fri från socker och innehåller 3000 mg BCAA, 180 mg koffein och sex olika vitaminer……alltså något man bara måste testa eller hur?!

unnamed.jpg

xper.png

Omdöme: Här är något som vi tror kommer vara en höjdare på julbordet i år. Ett perfekt alternativ för dig som söker ett trevligt alkoholfritt alternativ till julmaten. Denna dryck är spännande på många sätt. Den har en hög härlig bubblighet av kolsyra som pålar i glaset. Smaken är tydlig av den klassiska smaken som du känner igen från Skum- tomtengodiset. Så vad kan bli bättre än flytande skum tomtesmak som är spetsad med en rad härliga vitaminer…..Ja det finns nog inget som säger att du INTE ska ha denna dryck på julbordet i år som alternativ för dig som vill läska dig med något gott i julens tecken

unnamed-1.jpg

unnamed-2.jpg

Av 10X får NOCCO Skum tomte av oss på Xperhotelsandtable  10X

NOCCO Christmas Edition finns endast till försäljning under en begränsad period med start v.44. Förutom i dagligvaruhandeln kommer den att finnas hos Sats, Nordic Wellness, på www.gymgrossisten.se, www.tyngre.se, www.MMSports.se och www.svensktkosttillskott.se.

Läs mer om NOCCO Skum tomte på nocco.se/skumtomte

Vår testgrupp består av:  5 barn ( ålder -4-11 år ) och vuxna 7 stycken (åldrar 28-65 år)  Barnen testar inte kaffe, alkohol eller energidyck.


 

 

%d bloggare gillar detta: