Spel

Om PRESENT365.se present365.se är en nätbutik som du bör besöka när du letar presenter till någon du tycker mycket om. Här finner du precis allt i olika kategorier. Du hittar julklappar, presenter och otroligt fina och roliga produkter som passar i alla sammanhang. present365.se har snabba leveranser, 30 dagars öppet köp och fri frakt över 400 kronor. Såklart finns också presentinslagning med hälsningskort och det går bra att skicka presenten direkt till mottagaren………och såklart betalar du när du fått varorna. Xperhotelsandtable har testat 2 produkter från present365 tillsammans med vår testgrupp. Läs nedan här om två riktigt trevliga spel som rekommenderas varmt!

Tornspel med utmaningar

Produkten rekommenderas av Xperhotelsandtable för att detta spel är otroligt kul och går att spela om och om igen utan att tröttna. Ett perfekt spel som ställer krav på stadig hand och kallt sinne. Här gäller det att plocka till sig så mång av bitar ur stapeln som möjligt och du får inte få den att falla, då förlorar du. Extra kul med denna variant på spelet är att de färgade klossarna bjuder in dig till en utmaning. ( se bild) När du plockat en kloss med en uppmaning måste du göra den innan du får fortsätta plocka klossar. Jättekul inslag i detta nervpirrande spel som roar stora som små.

Kul spel för stor som liten!

IMG_E2091.jpg

IMG_2089.jpg IMG_2088.jpg IMG_2090.jpg

 

More Than One Story

Produkten rekommenderas av Xperhotelsandtable för att detta spel är riktigt spännande och kul. Detta kortspel är till för att bygga broar mellan människor. Spelkorten ger dig en fråga eller ett påstående som du ska själv utvecklar. Detta var mycket roligt för Xperhotelsandtables testgrupp som fick reda på saker om varandra som man inte visste. Spelet är verkligen smart och kul. Detta kan du spela med dina kompisarna men är också ett prefekt spel för att lära känna varandra lite bättre. Spelet passar alla ådrar och för varandra närmare varandra på ett kul och lekfullt sätt.

IMG_E2097.jpg

IMG_2092.jpg  IMG_2094.jpg IMG_2095.jpg

Produkten kommer från www.present365.se


 

%d bloggare gillar detta: