Schampo/Balsam

Här kommer ett utmärkt julklappstips till någon som du vet älskar sitt hår och som verkligen kommer uppskatta att få trevligt vårdande,  och bra produkter. Xperhotelsandtable har fått möjligheten att testa denna  IT BAG – Necessär från EVO. IT BAG, innehåller tre produkter bestånd av. Ritual Salvation Shampoo, Ritual Salvation Conditioner samt Mane Attention Treatment.

Xperhotelsandtable rekommenderar vart dessa 3 produkter som gömmer sig i denna snygga Necessär

IMG_E2409.jpg

Salvation Shampoo

Xperhotelsandtable rekommenderar denna produkt för att produkten med dessa egenskaper vårdar och rengör verkligen på djupet hårstrået från toppen till roten. Konsistensen på produkten var krämigt och drygt. Du behöver inte alls mycket för att arbetat in i håret och få ett bra resultat. Imponerade var produktens egenskap att behandla håret och rengöra på djupet så att strået lämnades mjuk och glansig och kändes på riktigt fräscht. Ett extra plus ger vi produkten för att den rengjorde håret verkligen på djupet och håret lämnades verkligen i nytt skick efter man arbetat med detta schampoo

IMG_E2415.jpg

Ritual Salvation Conditioner

Xperhotelsandtable rekommenderar denna produkt för att denna produkt kompletterar hårdvården till sitt yttersta genom att på ett fint sätt mjukgöra hårståret. Vi upplever att håret efter användning blivit både mjukare och starkare på samma gång. Detta balsam var drygt och mycket krämigt vilket gjorde de möjligt att riktigt arbeta in de i håret. Vi vill verkligen påpeka att du behöver inte mycket av produkten för ett bra resultat på ditt hår. Produkten är mycket dryg så använd lite Balsam vid applicering.

IMG_E2411.jpg

Mane Attention Treatment

Xperhotelsandtable rekommenderar denna produkt för att precis som både schampot och balsamet så har den en extremet fin effekt på strået. Vi lät inpackningen verkar i cirka 3 minuter och sköljde ( på förpackningen står de 5 minute). Resultatet är magiskt. Du får en fint mjuk och lättformat hår. Ett hår som känns återupplivat och skador på ståret känns som bort blåst. Riktigt, riktigt bra inpackning som räddar säkert många ”kort-klippningar” Prova denna innan du gör något drastiskt med ditt långa fina hår. Här vi vill verkligen rekommendera att ta lite av produkten och arbeta in genom att gnugga speciellt på de skadade ställen på håret, exempelvis topparna. Resultat är magiskt då strået blir mjuk och följsamt och man kan se på ståret att de blivit behandlat. Alla ”frissighet” är borta när håret torkar

IMG_E2410.jpg

Läs och få mer kunskap om produkterna:

Mer om produkterna på  evohair.com, http://facebook.com/evohair, instagram @evohair @evohairsweden #evohair #evohairsweden

instagram @evohair @evohairsweden #evohair #evohairsweden

Vår testgrupp består av:  5 barn ( ålder -4-11 år ) och vuxna 7 stycken (åldrar 28-65 år) Barnen testar inte alkohol, kaffe eller energidryck.


Evo är ett globalt ledande hårvårdsvarumärke från Australien. Med sina innovativa och professionella hårprodukter är evo ett varumärke som genom individualitet och integritet håller sig till sanningen. evo har en önskan att skapa en exklusiv salongsserie som får konsumenterna att tänka till och ifrågassätta, med ledorden ”Saving Ordinary humans from themselves”. evo är personliga och lyxiga hårvårdsprodukter där alla formuleringar är fria från sulfater och parabener, DEA, TEA, MIT och propylenglykol – produkter som ger det professionella resultatet med en respekt för miljön. Det finns inga onödiga ingredienser, påhittade teknologier, inga myter och inga tricks. Alla förpackningarna är 100 % återvinningsbara och produkterna testas inte på djur.

Om produkten: Mane Tamer Shampoo & Mane Tamer Balsam 

Inför hösten 2017 utökar evo hårvårdsfamiljen Smooth med 3 nya produkter: Mane Tamer Shampoo, Mane Tamer Balsam och leave-in-krämen Lockdown.

Smooth består sedan tidigare av stylingprodukterna Easy Tiger, Icon Welder, Love Perpetua och Love Touch. Smooth är skapad för att ge håret en mjukhet, förbättrad glans och kontrollera frissighet.

Produkten  Mane Tamer Shampoo rekommenderas av Xperhotelsandtable för att den schampoot arbetade veklingen med håret. Håret blev extremet följsamt och lent. Efter året kändes håret även behandlat, dvs den kändes som kur för håret. All frissighet vart borta, håret var följsamt och väldigt lätt att hantera och styla. Håret kändes även rent på djupet. Shampoot passade flera hårtyper, man som kvinna. Mane Tamer Shampoo passade även på alla hårtyper. Vi noterade även att det blev väldigt lite skum av detta schampo. Förklaringen är när vi läser på det är för att försiktigt rengöra håret och ge bättre glas. Mycket bra! Känns som man kommer direkt från frisören när man använt produkten

IMG_1849.jpg


Produkten Mane Tamer Balsam  rekommenderas av Xperhotelsandtable för att denna produkt gör underverk med håret. Är du en person som alltid önskat dig en balsam som lämnar håret mjukt och glansigt och som även behåller känslan av ”ombonat” hår efter ”hand-dukstorkningen”, då är detta balsam ett måste! Balsamet vårdar och har en fin konsistens och är drygt. Produkten kändes bra för den vårdade hela strået från rot till topp. Vi tycker även att balsamet, var mer än bara ett balsam. Denna skulle vi vilja säga är mer som en inpackning och balsam i ett. Anledningen är för dess fantastiska egenskap av att reda ut och vårda frissight, och färgat hår. Dessutom ge lite extra lyx till ett ”vanligt” hår. Vardagslyx helt enkelt. Känns som man kommer direkt från frisören när man använt även denna produkt.

IMG_1848.jpg

Mer om produkterna på  evohair.com, http://facebook.com/evohair, instagram @evohair @evohairsweden #evohair #evohairsweden

Vår testgrupp består av:  5 barn ( ålder -4-11 år ) och vuxna 7 stycken (åldrar 28-65 år) Barnen testar inte alkohol, kaffe eller energidryck.


xperhotelsandtable_logo.png

%d bloggare gillar detta: