Månadens produkt september 2017

Xperhotelsandtable utser varje månad ” Månadens produkt” Denna produkt är en produkt som fångat Xperhotelsantable uppmärksamhet med sina unika egenskaper och för intressanta fakta Detta kan vara unik framställning till ett bra hållbarhetstänk eller andra intentioner med produktion som vi anser är kvalitativa och gångbara på en bred front.

Dessa produkter som Xperhotelsandtable utser till Månadens produkt är också produkter som vi rekommenderar till 100% och tror passar en bred skara människor

 


Månadens produkt september 2017 tilldelades:

Rootcandels och produkten Sugered Grapefruit

IMG_1779.jpg

http://www.rootcandles.se


 

Om Rootcandles produkter. Root Candles doftljus som är helt naturliga med Bivax, eteriska oljor och vegetabiliska färger. Varje ingrediens har ett eget certifikat. Root candles främjar för våra bin och biodlingar och var skaparen av Bee Culture Magasin och boken ABC and XYZ of Bee Culture.

Grundaren av Root Candles var Amos Ives Root, nu i samma familj
och i 5:e generationen. Root Candles är ett väldigt speciellt företag som satt standarden
för ljustillverkning globalt och har fått erkännande att de är de bästa ljusen i Amerika.

Konsekvent under 140 år har Root Candles producerat en överlägsen produkt som skiljer sig från alla andra i världen. Företaget startade med biodling och under 1920-talet var Root´s varumärke marknadsfört och välkänt för bästa kvalitén en honung kan få. Amos Ives Root känd som ”fadern av modern biodling” vars hans nyfikenhet ledde till
uppbyggandet av en bättre bikupa och utformningen av nya sätt att skörda honung.
Root Candles är även leverantör av ljus till vita huset. Michelle Obama ville ha en organisk trädgård med en stor vit bikupa som företaget Root Candles sköter om och levererar bivaxljus till vita huset för att ges bort till gäster.
Våra bin är otroligt viktiga för pollineringen. Root Candles har även startat biodlingar i
Afrika för att värna om bina. Bee Candles Nordic AB är sedan 2013 distributör för Root Candles med ett lager och showroom i Sundbyberg, 5 min från Stockholms Centrum. Med ett stort Centrallager i England varav snabba leveranser.

 

%d bloggare gillar detta: