Läppbalsam/läppstift

Om produkter Gwen PureMoist : Jane Iredale – the Skincare Makeup® har sedan 1994 utvecklat hudvårdande mineralmakeup med ett sortiment som passar alla hudtyper och hudtillstånd. Produkterna är enkla att applicera och förstärker varje individs naturliga skönhet. Nu introduceras Gwen, ett körbärsrött tillskott till PureMoist Lipstick.

Jane Iredale

Produkten rekommenderas av Xperhotelsandtable för att detta är ett läppstift som känns otroligt fint på läppen. Läppstiftet är i vacker rödfärg som har en härlig krämig konsistens som ger en fyllighet och som strålar röda vackra läppar. Doften är härlig granatäpple och björnbär vilket är ett extra plus då stiftet är väldoftande. Vill vill också passa på att nämna att stiftet är veganvänligt och fritt från gluten vilket är. Designen på läppstiftet är snyggt och stiftet är smalt vilket gör de lätt att applicera på läppen. Färgen är glansig och lämnar ett fint skimmer. Denna produkt passar till dig som är trendig, vågad och som gillar färg på dina läppar. Detta läppstift sitter påplats, är kyssvänligt och väcker precis den uppmärksamhet som du önskar. och du, nu blir varje dag en fest med detta stift!.

Skinconcept 1.jpg

Produkten kommer från www.skinconcept.se

Skinconcept 1.jpg2.jpg

Vår testgrupp består av:  5 barn ( ålder -4-11 år ) och vuxna 7 stycken (åldrar 28-65 år) Barnen testar inte alkohol, kaffe eller energidryck.


Om produkten: Nourishing Lip Balm – White Vanilla & Nourishing Lip Balm – Marvelous Berries

Nourishing Lip Balm – White Vanilla, Detta läppbalsam doftar sött och behagligt av vanilj och både vårdar och skyddar dina läppar.  Dess krämiga konsistens är berikad med sheasmör och sötmandelolja som ger dina läppar en omedelbar känsla av lugn och gör dem oemotståndligt väldoftande.

Nourishing Lip Balm – Marvelous Berries, Detta läppbalsam med doft av röda bär vårdar och skyddar dina läppar.  Dess krämiga konsistens är berikad med sheasmör och sötmandelolja som ger läpparna en omedelbar känsla av lugn och gör dem oemotståndligt väldoftande.

Produkterna rekommenderas av Xperhotelsandtable för att de båda produkterna har en fräsch känsla på läppen. Positivt är att de inte bildas någon jobbig hinna av stiftet och produkten känns ”lätt” på läpparna. Vaniljstiftet har en tydlig doft och smak av vanilj. Medan de röda stiftet har en något tyngre doft, men med tydlighet av bär. Båda är väldigt trevliga att bära och trots både kaffe och saft-drickande så sitter produkten kvar bra på läpparna! Stiften lämnar en otrolig fin glans av läpparna.( kyssen funkar utmärkt också med stiftet hälsar testgruppen )

IMG_1767.jpg

Produkten kommer från http://www.yves-rocher.se

Vår testgrupp består av:  5 barn ( ålder -4-11 år ) och vuxna 7 stycken (åldrar 28-65 år) Barnen testar inte alkohol, kaffe eller energidryck


 

%d bloggare gillar detta: