Inpackningar

Evo är ett globalt ledande hårvårdsvarumärke från Australien. Med sina innovativa och professionella hårprodukter är evo ett varumärke som genom individualitet och integritet håller sig till sanningen. evo har en önskan att skapa en exklusiv salongsserie som får konsumenterna att tänka till och ifrågassätta, med ledorden ”Saving Ordinary humans from themselves”. evo är personliga och lyxiga hårvårdsprodukter där alla formuleringar är fria från sulfater och parabener, DEA, TEA, MIT och propylenglykol – produkter som ger det professionella resultatet med en respekt för miljön. Det finns inga onödiga ingredienser, påhittade teknologier, inga myter och inga tricks. Alla förpackningarna är 100 % återvinningsbara och produkterna testas inte på djur.

Mane Attention Treatment

Xperhotelsandtable rekommenderar denna produkt för att precis som både schampot och balsamet så har den en extremet fin effekt på strået. Vi lät inpackningen verkar i cirka 3 minuter och sköljde ( på förpackningen står de 5 minute). Resultatet är magiskt. Du får en fint mjuk och lättformat hår. Ett hår som känns återupplivat och skador på ståret känns som bort blåst. Riktigt, riktigt bra inpackning som räddar säkert många ”kort-klippningar” Prova denna innan du gör något drastiskt med ditt långa fina hår. Här vi vill verkligen rekommendera att ta lite av produkten och arbeta in genom att gnugga speciellt på de skadade ställen på håret, exempelvis topparna. Resultat är magiskt då strået blir mjuk och följsamt och man kan se på ståret att de blivit behandlat. Alla ”frissighet” är borta när håret torkar

IMG_E2410.jpg

Läs och få mer kunskap om produkterna:

Mer om produkterna på  evohair.com, http://facebook.com/evohair, instagram @evohair @evohairsweden #evohair #evohairsweden

instagram @evohair @evohairsweden #evohair #evohairsweden

Vår testgrupp består av:  5 barn ( ålder -4-11 år ) och vuxna 7 stycken (åldrar 28-65 år) Barnen testar inte alkohol, kaffe eller energidryck.


xperhotelsandtable_logo.png

Tre härliga produkter för håret från Yves Rocher.

Om produkten : Repair sleeping care jojoba oi

En hårinpackning som vårdar och ger ditt hår ett nytt liv. Applicera innan du går och lägger dig och låt produkten verka under natten. På morgonen har ditt hår blivit starkare och 20 gånger mer motståndskraftigt. Ett effektivt sätt att stärka och reparera skadat hår. Använd 2-3 gånger i veckan för bästa resultat av ett starkt, livfullt och vackert hår.

Produkten rekommenderas av Xperhotelsandtable för att denna inpackning var otroligt effektiv. Redan efter första gången den användes så kunde man se resultat. Håret blev otroligt följsamt mjukt och frissihet vart totalt borta. Håret fick en fin glans och kändes starkt.

 

IMG_1844.jpg

 


Om produkten : Anti-breakage serum

Ett lättflytande serum som gör ditt hår starkt och motståndskraftigt. Dina hårstrån byggs upp från grunden och återfår sin mjukhet.

Produkten rekommenderas av Xperhotelsandtable för att detta serum gav håret en mjuk fin finish. Håret blev också väldigt mjukt och fint och gick fint att styla. Detta serum fungerade att använda på hela håret, från rot till topp! Väldigt trevlig och fräsch doft hade serumet

IMG_1842.jpg


Om produkten : Brilliance shine

Ett glansspray som ger ditt hår en härligt glänsande lyster. Bästa resultat får du om du applicerar på handdukstorkat hår men sprayen kan även användas på torrt hår. De naturliga ingredienserna ger ditt hår ett vårdande och glänsande resultat. Passar alla hårtyper.

Produkten rekommenderas av Xperhotelsandtable för detta är ett måste i necessären. Toppen resultat vid användning. Spray cirka 20 cm från håret över hela håret och du får en otroligt fin lyser. Produkten känns inte kladdig eller seg vid applicering och de går fint att kamma håret efter att håret sprayats…riktigt fin produkt som ger frisyren och håret den där extra Hollywood-looken i vardagen

IMG_1843.jpg

Fantastiskt resultat

IMG_2214.jpg IMG_2217.jpg

Produkten kommer från http://www.yves-rocher.se

Vår testgrupp består av:  5 barn ( ålder -4-11 år ) och vuxna 7 stycken (åldrar 28-65 år) Barnen testar inte alkohol, kaffe eller energidryck.


xperhotelsandtable_logo.png

Inför hösten 2017 utökar evo hårvårdsfamiljen Smooth med 3 nya produkter: Mane Tamer Shampoo, Mane Tamer Balsam och leave-in-krämen Lockdown.

Smooth består sedan tidigare av stylingprodukterna Easy Tiger, Icon Welder, Love Perpetua och Love Touch. Smooth är skapad för att ge håret en mjukhet, förbättrad glans och kontrollera frissighet.

Produkten Mane Tamer Balsam och leave-in-krämen Lockdown. rekommenderas av Xperhotelsandtable för att denna produkten var mycket spännande och med ett fantastiskt överraskade resultat: Produkten är en ”en leave-in” behandling som reder ut och slätar ut håret, samtidigt som den förbereder håret för styling. Håret får en ökad glans och blir mer lätthanterligt. Applicera produkten i ett fuktig hår. Och sedan när håret torkat så gör du önska frisyr. Vi använde både locktång och plattång när vi testade och resultat blev glansigt fint hår som höll frisyrer på plats. Verkligen topprodukt och ett måste för dig som vill ha fint glansigt och starkt hår. Vi noterade även att frissighet försvann och för de personer i testgruppen som hade färgat hår så lyfte färgen och fick nytt liv. Produkten är verkligen hur bra som helst!!!. Glöm inte att använda Evo schampoo och Balsam som komplement för att få en helhets känsla , de borde vi i testgruppen

IMG_1850.jpg

IMG_1847.jpg

Mer om produkterna på  evohair.com, http://facebook.com/evohair, instagram @evohair @evohairsweden #evohair #evohairsweden

Vår testgrupp består av:  5 barn ( ålder -4-11 år ) och vuxna 7 stycken (åldrar 28-65 år) Barnen testar inte alkohol, kaffe eller energidryck.


xperhotelsandtable_logo.png

%d bloggare gillar detta: