Hörlurar / Högtalare

Om produkten SUPRA NERO från Sound by Sweden: En hörlur som fyller alla krav som
du kan tänkas önska dig. SUPRA Nero har förutom unika materialval, en fantastisk egenskap i multifjärrkontrollen som är anpassad för att kunna styra både iOS, Android och
Windowsbaserade smartphones. Sound by Sweden kallar detta för ”New Generation of
Sound”.

IMG_E2324.jpg

Produkten rekommenderas av Xperhotelsandtable för att detta headset har många fina egenskaper. Kvalitén är utomordentligt fin. Den Kevlar-förstärkta kabeln och flygplanskompositen borgar för hög stryktålighet och gör att denna produkt känns genomarbetad och en produkt som man kan lita på. Vi noterar även att produkten har tunna och platta kablar vilket gör den ”trasselfri”. Detta ger i slutändan egenskaper som gör att ljudkvalitén inte påverkas alls. Noterar även att kontakten är guldpläterad och att det är en bra svikt vid kontakten (se bild), vilket gör att den tål påfrestning och in och utdragningar i exempelvis en telefon.

Vi tycker också att ni ska ta en extra kolla på detta headsets multifjärkontroll som har en switch på baksidan som du enkelt kan korrigera med beroende om du har iOS eller Android (se bild). Multifjärrkontrollen gör det möjligt att använda detta headset oavsett vilket operativsystem som körs. Ett riktigt bra headset helt enkelt. Stort plus ska produkten ha för att det medföljer hela 7 stycken olika hörlurskuddar som passar alla olika öron och tillfällen (se bild).

Hörlurskuddarna var även dem mjuka och lätta att bära. Riktigt bra!

Men hur är ljudet då? Det är extremt bra. Här får du ett slutet ljud som ger maximal kvalité av bästa stort.  Det är en distinkt och bra diskant i headsetet och mellanregistret ger klara klanger och har fint ljud. Basen är perfekt i öret utan att bli för hård eller lågmäld. Ljudet i luren är exemplarisk och man förstår varför, vart man en vänder sig, vart man än läser om den…vem man än talar med säger att detta är riktigt bra lurar. OCH vi instämmer… Ljudet har precis alla kvalitéer som
man söker i ett riktigt bra headset.

Extra plus för att lurens ljud är
inkapslat på ett bra sätt och att ljudet verkligen håller det som lovat.

IMG_E2336.jpg IMG_E2337.jpg

IMG_E2337.jpg IMG_E2338.jpg

IMG_E2326.jpg IMG_E2332.jpg

IMG_E2331.jpg

IMG_E2327.jpg

Läs mer om produkten på http://www.soundbysweden.com

Vår testgrupp består av:  5 barn ( ålder -4-11 år ) och vuxna 7 stycken (åldrar 28-65 år) Barnen testar inte alkohol, kaffe eller energidryck.


xperhotelsandtable_logo.png

Om produkten: Blåtandshögtalare i retro 60-tals design med stor ljudbild. Såpass liten och nätt för att lätt bära med till garaget, jobbet eller grilltillställningen men samtidigt stor nog för att snyggt pryda bokhyllan hemma. Högtalarkabinett av trä klätt i konstläder med 2×3″ 70W RMS-högtalare och syntetväv i fronten. Volym- & uppspelningsreglage på ovansidan med LED-indikation av standby-läge, anslutning, uppspelning och laddning. Ansluts via bluetooth eller 3,5 mm AUX-ingång. Enheten laddas via USB med medföljande adapter. Mått: 263x153x150mm

Pela Blåtandshögtalare

Produkten rekommenderas av Xperhotelsandtable för att denna högtalare är helt fantastisk. Se bara designen. Vem gillar inte denna!. Pela-blåtandshögtalare har många riktigt bra egenskaper. Stort plus är såklart att enheten kan köras via blåtand. Så fram med din spotifylista. Högtalaren kan du ta med dig precis vart du vill då den är laddningsbar. Så vad sägs om denna nedpackad i strandväskan i sommar eller varför inte i garaget pumpandes favoritmusiken undertiden du arbetar med din bil. Möjligheten med denna högtalare finns inga gränser.

 Hur är ljudet då ? ‚ Vi har provat att lyssna på olika musiktyper och ljudböcker och har där igenom kommit fram till att. Pela har otroligt fint ljud. Ljudet är välbalanserat och har ett bra mellanregister med en behaglig bas.Ljudet är runt och behaglig för örat och sticker inte ut på något sätt åt något håll- Vi provade att gå in i ett garage på cirka 47 kvm och ljudet fyllde garaget bra av denna högtalare. Denna lilla högtalarpjäs är välvärd pengen och något som uppskattas av de flesta tror vi i Xperhoteslandtables testgrupp. Vi tror även att produkten har en design och materialval som tilltalar människor i alla åldrar. Den produkt känns genuin och äkta och inte plastig, eller konstig på något sätt.. Detta är på allvar! Riktigt fin, bra och genomarbetat produkt!

IMG_E2060.jpg

IMG_E2056.jpg

IMG_2056.jpg IMG_E2055.jpg IMG_E2054.jpg

Produkten kommer från https://verktygsboden.se

Vår testgrupp består av:  5 barn ( ålder -4-11 år ) och vuxna 7 stycken (åldrar 28-65 år) Barnen testar inte alkohol, kaffe eller energidryck.


xperhotelsandtable_logo.png

Om produkten: Urbansita Rome är designad med diskreta detaljer i metall vilket gör den elegant och tidlös. Finns i färgerna svart, vit, rose gold och petroleum blå. neckbandet ligger följsamt mot halsen och du kan använda det hela dagen utan problem. Du kan välja mellan två typer av öronsnäckor, klassisk in-ear och den sportiga GoFit lösningen som sitter stadigt i örat. Rome är även vattentålig (IPX4) och kan därför användas även regniga dagar eller på ett svettigt gympass.

Urbanista Rome

 

Produkten rekommenderas av Xperhotelsandtable för att dessa hörlurar har en snygg design och det sköna nackbandet gjorde att man slapp onödiga ryck i hörlurarna eller att sladden till snäckorna fastande i allt möjligt. Detta är en trendig och snygg produkt som väcker uppmärksamhet och något som verkligen ligger rätt i tiden.

Stort plus är att de är trådlösa ( bluetooth) Nu slipper man ju bry sig om i vilket ficka mobilen ligger.

Något som verkligen imponerar tekniskt med dessa lurar är att de har 16 timmar speltid och hela 600 timmars standby

Dessa lurar är något för alla. Oavsett om du är påväg till gymmet, på gymmet. Eller ute på shoppingtur. Lurarna passar dig som helt enkelt är i farten och konsumerar musik, poddar, etc. Vi skulle vilja kalla de en ”livstils-lur”, den passar absolut just din livstil!, eftersom den passar allas livstilar.

Vi gillade även att det va magnet i själva snäckorna så man lätt kunde fösta ihop dem när man inte lyssnade i dem. Mycket bra!

Du kan även välja den i flera olika färger, svart, vit, rose gold och petroleum blå. Den som vi testa i testgruppen är den vita.

Vi vill slutligen lyfta en stort plus för supersnygg förpackning som produkten levereras i. Och för en genomtänkt design i fint materialval. Detta är en perfekt julklapp till tjej som kille. Man som kvinna oavsett ålder.

Ljudkvalité: Vi provade ljudet i hörlurarna till musik och ljudböcker. Vi testade även att gå i en stad med mycket biljud samt intill en större väg. Ljudet i lurarna är toppen. Alla miljöer klarar dessa lurar riktigt bra. Ljudet är mjukt mot örat och det finns egentligen inget i ljudet som sticker ut och stör utan det är ett balanserat ljud. Mellanregistret i luren är riktigt bra och varje nyans framkommer speciellt när man lyssnar på ljudböcker. Basen är heller inte för tung i luren vilket gör att man kan spela på bra i volym utan något obehag. Vi upplever en fin diskant som inte blir ”stickig” utan är lite rundare. Ljudet känns helt enkelt tydligt, balanserat och med en rymd och 3D känsla. Riktigt bra känsla!

lur1.jpg9.jpg

lur2.jpg.jpg lur1.jpg lur1.jpg5.jpg lur3.jpg.jpg

lur3.jpg.jpg

Produkten kommer från https://www.urbanista.com

Vår testgrupp består av:  5 barn ( ålder -4-11 år ) och vuxna 7 stycken (åldrar 28-65 år) Barnen testar inte alkohol, kaffe eller energidryck.


xperhotelsandtable_logo.png

%d bloggare gillar detta: