Tester av julgodis & Desserter

Det var en gång…

…två unga herrar vid namn Kent och Lennart som drömde om att bygga en båt och segla jorden runt. En dag upptäckte de ett hemligt svenskt recept, daterat 1890, på en oemotståndligt god mandeltårta som var olik allt annat de någonsin smakat. Denna smakupplevelse skulle förändra deras liv totalt. Istället för segling blev deras passion att baka tårtor och att dela den unika Almondy-smaken med många, många fler.

Man får väl egentligen bara Tacka Kent och Lennart för att deras fokus ändrade riktning för Almondy i alla sina slag är alltid succé, vardags som fest.  Föresten, vad vore Julen utan alla sötsaker som erbjuds? Kola, knäck, sötebröd, mumsbitar, ris ala malta, fruktsoppa, bakverk och tårtor………Påtal om tårtor så skulle Xperhotelsandtable varmt vilja rekommendera  dessa 3 tårtor som verkligen passar in i julstämning på godisbordet som hägrar efter julbordets alla delikatesser. För visst är man fortfarande sugen på lite ”gott gott” efter ett helt julbord….

IMG_E2396.jpg

Chokladtårta med Daimapelsin

Omdöme: Vem gillar inte choklad, daim och apelsin så säg! Denna tårta omfamnas av len och kräm som varvas med den härliga mandelbotten och som om det inte vore nog. Här toppas den dem crunchy Daim och som final ett härlig fint överdrag av apelsinchoklad. Det bästa med denna tårta är att den har en lätt apelsinsmak. Den har en tydlighet av daim som känns igen och sedan bottnar allt i en klassisk Almondy och den utsöka smaken av dess mandelbottnar. Denna med rykande varm glögg eller en stor kopp varm julkaffe gör att julafton avslutas i ”komplettaste” dagen everIMG_E2391.jpg

Av 10X får Chokladtårta med Daimapelsin  av oss på Xperhotelsandtable 10X


Chokladtårta med hackade hasselnötter

Omdöme: Ytterligare en totalt fullträff! Denna chokladtårta även verkligen något för dig som kan äta nötter och som uppskattar smaken av Schweizernöt. Denna tårta bär en tydlig smak av de hackade hasselnötterna och den klassiska Mjölkchokladen!. En tårta som kommer vara så uppskattade på dessertbordet i jul tror vi.

IMG_E2392.jpg

Av 10X får Chokladtårta med hackade hasselnötter 9X av oss på Xperhotelsandtable


Chokladtårta med rostade mandlar

Alltså wwwoooww vilken smak. Denna tårta njuter du bäst med en kopp varmt julkaffe. Smaken är tydlig av choklad. Och dess dubbla mandelbottnar som varvas med choklad gör att tårta blir maffig i sin karaktär! Här är även en alternativ för dig som är laktos eller glutenintolerant då tårta är just laktosfri och glutenfri.IMG_E2389.jpg

Av 10X får Chokladtårta med rostade mandlar 8X av oss på Xperhotelsandtable

IMG_E2393.jpg

IMG_E2396.jpg

Läs mer om produkten på http://www.almondy.com/sv

Vår testgrupp består av:  5 barn ( ålder -4-11 år ) och vuxna 7 stycken (åldrar 28-65 år)  Barnen testar inte kaffe, alkohol eller energidyck.


 

%d bloggare gillar detta: