Glas & Porslin

Vi har hittat den där perfekta julklappen till den som kanske har det mesta, eller till den person som du kanske funderar på vad för ”speciell” gåva du vill ge i julklapp. Denna produkt från Bodum har Xperhotelsandtable provat och tittat närmare på.

Detta Dry Martini set är en produkt som med sin snygga design, tidlösa uttryck och eleganta entré kommer göra vem som helst nyfiken på produkten.Vi tror denna produkt och detta set från Bodum blir en julklapp som kommer uppskattas från dig.

mxbirc5ibauqndbkks1p.jpg

Xperhotelsandtable rekommenderar detta Dry Martini set för att produkten är fantastisk att se på och av toppkvalité. Den har en rolig funktion med möjligheten att spray över exempelvis Vermouth i glaset innan man häller på Vodkan som förvaras i den stora karaffen. Hela pjäsen och setet är så stilfullt och elegant så man blir nästa lyrisk. Vi provade två drinkar som vi verkligen skulle vilja rekommendera Er att prova med detta Dry Martini set. ( Se recept nedan)

Glaset är så tunn och fint och både den lilla och stora karaffen är lätta att håll i och vi uppskattar verkligen att de ligger en lätthet i glaset som gör karafferna så lätt att lyfta och servera ur. Martini glasen har en bra tyngd och vackert glas. De har en perfekta storlek så vem som helst som håller i dem och serveras en härlig drick får sig att känna sig som en äkta James Bond! Roligt med dessa glas är att det finns oändligt med serveringstips på drinkar som passar. Vi tror att du själv kommer hitta din favorit när du väl har detta set i din ägo. Pröva dig fram och känn dig lyxig. För denna produkt är verkligen lyx av högklass!

Vi vill ge ett extra plus för den härliga ”puff”- funktionen som gör de möjligt att spray Vermouth i Dry Martini glaset från den lilla karaffen.Ger en perfekt puff och en rolig effekt vid serveringen! Toppen!

IMG_E2656.jpg

Dry Martini.

Dry Martini är förmodligen världens mest kända martini-dryck. Här kommer en given succé som alltid fungerar

·       6 cl gin eller vodka

·       Ett stänk av vermouth

·       En oliv eller lite citronskal som garnering – och ingenting annat.

drinks.png

Espresso Martini. 

Espresso Martini gjorde sitt genombrott i mitten av 80-talet i London och kommer från Brasserie Soho. Denna kombination nedan är helt underbar och värmande såhär i höstmörkret

·       5 cl vodka

·       1 cl kahlúa

·       1 kopp stark espresso

drinkar.png

 

IMG_E2660.jpg IMG_E2663.jpg

IMG_E2664.jpg

IMG_E2666.jpg

Visst du att : Peter Bodum inspirerades till BODUMs nya Dry Martini set efter att han sett filmen ”Äventyraren Thomas Crown”. Just där Thomas Crown tar ut den stora karaffen ur kylskåpet och serverar en Dry Martini med en enda citron. Cool, avslappnad och helt oberörd av det faktum att han precis har stulit en världsberömd målning från ett museum. Det är denna eleganta och sofistikerade miljö tillsammans med känslan av att underhållas som fångas i den nya Dry Martini set.

Du hittar inköpsställen på följande ställen :BODUM butiker i Stockholm, Illums Bolighus og www.bodum.com från november.

Bodum.png

Vår testgrupp består av:  5 barn ( ålder -4-11 år ) och vuxna 7 stycken (åldrar 28-65 år) Barnen testar INTE kaffe, energidryck eller alkohol!

 

%d bloggare gillar detta: