Gaming

DELTACO GAMING är äntligen här!

Om DELTACO GAMING. Vi har äntligen glädjen att presentera vårt efterlängtade gaming-varumärke. Efter stor efterfrågan har vi skapat varumärket DELTACO GAMING med konceptet ”Boosta din gaming-upplevelse”. Produkterna är noggrant framtagna för att göra ditt spelande så bekvämt och framgångsrikt som möjligt. Sortimentet består av diverse coola gaming-tillbehör såsom musmattor, förbättrings-kit, väskor och vajerlås för gaming-laptops samt tillbehör för Nintendo Switch. Du hittar även såklart grymma tangentbord, möss och headset. Vi utökar sortimentet kontinuerligt och fler spännande gaming-produkter kommer att lanseras inom kort

Xperhotelsandtable skulle vilja rekommendera tre produkter i detta sortiment som verkligen är något för en riktig ”gamer”

Hård Gamingmusmatta

DELTACO GAMING GAM-007 Hård Gamingmusmatta, strukturerat naturgummi på bottensidan, svart/eldmotiv. GAM-007 från DELTACO GAMING skiljer sig något från sina föregångare. Istället för en mjuk ovansida har du en hårdare yta för mer glid på musen och är mer anpassad för gamingmöss med lasersensorer. På undersidan av GAM-007 finner du strukturerat naturgummi så att inte musmattan ska glida omkring när du spelar som intensivast. Bakgrundsmotivet på GAM-007 är lika kraftfull som stilren och ger din gaming setup en estetik som ropar världsklass.

• Hård yta för mer glid och mer anpassad för gamingmöss med lasersensorer

• Strukturerat naturgummi på undersidan

Vikt: 224g

Mått(BxDxH): 350x260x3mm

Omdöme: Här är en musmatta som uppfyller precis ALLA förväntningar. Mattans ytskikt gör att musen rör sig snabbt och elegant över mattan. Den tappar aldrig kontakten med ytan vilket gör spelandet till en superbra upplevelse. Vi upplever även att produkten har en riktigt bra och tilltagen storlek så man behöver inte oroa sig för att musen skall hamna utan för musmattan. Vidare så anser vi att produkten har bra kvalité och framför allt att den är snygg! Vi kan lova att denna produkt kommer uppskattas till en riktiga ”gamer” som julklapp!

IMG_E2612.jpg

IMG_E2615.jpg


DELTACO GAMING förbättrings-kit

DELTACO GAMING förbättrings-kit för mekaniska tangentbord, mikrofiberduk med nordisk tangentbords- layout, borste, tangent-avtagare, i-ringar i silikon.Förbättrings-kit och rengörings-kit i ett! Med detta kompletta kit från DELTACO GAMING kan du rengöra ditt mekaniska/icke-mekaniska gamingtangentbord hur lätt som helst. Den medföljande mikrofiberduken har även en fullskalig nordisk tangentbordslayout så att du kan arrangera tangenterna efter hur dom sedan ska sitta på ditt tangentbord för att du ska ha full koll på vart dom ska tillbaka sen. Tangenterna plockas av ditt tangentbord enkelt med hjälp av tangent-avtagaren så att du inte sliter på brytarna i onödan. Kittet inkluderar även 120st o-ringar i silikon, med hjälp av dessa kan du få dom mekaniska tangenterna att låta mindre utan att tappa känslan i nedtryckningarna, på så sätt kanske du får ha kvar ditt mekaniska tangentbord på kontoret eller slipper gnäll hemifrån när du hamrar på tangenterna under intensivt spelande.

Kittet består av:

• Tangent-avtagare i plast

• Borste i plast

• Mikrofiberduk med en nordisk layout tryckt

• 120st o-ringar i silikon

Omdöme: . Men vilket kit!. Verkligen uppskattat för en ”gamer” detta är ju perfekt när man vill lyfta sin spelupplevelse lite ytterligare. Bra och kul produkt som kommer uppskattas av den som får detta i sitt paket på julafton

IMG_E2610 2.jpg

99.png

66.png 62.png

Gaming Keyboard Protection Bag

DELTACO GAMING GAM-010 är väskan för dig som ofta tar med dig tangentbord till ett LAN och vill bära den säkert men ändå med stil. Den vadderade GAM-010 har en utsida i Nylon med snyggt camo mönster. På sidan om väskan finner du två remmar som omsluter väskan, med hjälp av dessa kan du t.ex. få plats med en hoprullad musmatta vid sidan av eller under väskan. På flera ställen av väskan finner du olika kardborre-lösningar som ger dig möjlighet att sammankoppla tangentbordsväskan med andra ryggsäckar/väskor för enklare bärning. Axelremmen är avtagbar men kan även fästar på två olika sätt för en personlig bärstil.

• Vadderad insida med nylon i svart camo på utsidan

• Vadderade handtag

• Flera olika kardborrelösningar

• Möjlighet att bära en hoprullad musmatta vid sidan av/undertill

Vikt: 452g

Yttermått(BxDxH): 490x220x50mm

Omdöme: En multifunktionell bag som uppfyller kraven på en snygg och funktionell bag för sitt tangentbord. Ett stor plus för att väska har otroligt cool design och att väskan utsidan ser snygg ut med camouflage mönstret som är lite doft med ändå syns. Produkten går att ställa in, vilket var bra beroende på hur mycket man väljer att stoppa in i bagen och frakta. Riktigt snygg och bra bag.

IMG_E2608 2.jpg

22.png

25.png55.png99.png

 

 

IMG_E2607 2.jpg

Läs om produkter och fler produkter på https://www.deltaco.se

Vår testgrupp består av:  5 barn ( ålder -4-11 år ) och vuxna 7 stycken (åldrar 28-65 år) Barnen testar INTE kaffe, energidryck eller alkohol!

 

%d bloggare gillar detta: