Ansikskrämer

Här är verkligen ett kit för dig från Yvers Rocher  som vill bevara din hy och som kanske också vill föryngra och få mer glans och mer spänns i din hy. Xperhotelsandtable har valt en person ur sin testgrupp som i 2 veckor fått prova produkterna och se resultatet!! Produkterna har används morgon kväll!

Serum vegetal toning lotion: Den idealiska avslutningen på din rengöringsrutin! Ett ansiktsvatten som sveper bort de sista makeupresterna och förbereder den inför den efterföljande anti-age-vård. Verkar återfuktande och ger ny energi och lyster.

IMG_1837.jpg


Serum vegetal smoothing day fluid: Mer lyster, mindre glans! Denna lätta, utslätande dagcrème är speciellt framtagen för blandhud. Den dämpar linjer och rynkor och motverkar glansiga partier för en slätare, finare hudyta med naturlig lyster.

IMG_1839.jpg


Serum vegetal plumping day care: Spänstgivande och utfyllande dagcrème som går till attack mot både linjer och djupare rynkor. Stimulerar produktionen av kollagen och hyaluronsyra, som är viktiga för spänsten. Huden blir märkbart fast och återfuktad under hela dagen

IMG_1840.jpg


Serum vegetal Luminizing eye roll-on: En skön, lättapplicerad ögoncrème för dig som vill motverka linjer och rynkor och samtidigt återfå en ny, fräsch lyster. Plus för den smidiga roll-on-applikatorn som snabbt sveper över ögonkonturen och ger en lätt svalkande känsla.

IMG_1841.jpg


Serum vegetal Deep wrinkles reductor pen: På ett kick reducerar denna penna dina djupaste rynkor i pannan, kring näsa och mun. Den lätta och återfuktande formulan går snabbt och enkelt in i rynkan för att fylla ut den.

IMG_1838.jpg

Omdöme om produkterna: Dessa produkter var en fröjd att använda. Inte bara för att de gav ett fantastiskt fint resultat utan även för att produkterna var behagliga att använda. Produkterna hade fin konsistens och en härlig fräsch doft. Något som ges ett extra plus är att det behövs väldigt lite vid applicering för att täcka ytor i ansiktet vilket gör produkterna dryga. Favoriten var av dess produkter helt klart Serum vegetal Deep wrinkles reductor pen! Den kan man ha i handväska och den verkar på engång och man ser resultat nästa på engång…( så känner jag) Mycket bra!

Förre bild:

IMG_1919.jpg

IMG_1920.jpg

Efter bild:

IMG_2220.jpg

IMG_1922.jpg

Produkterna kommer från http://www.yves-rocher.se

 


 

Om produkterna IDUN: För att komplettera och följa upp IDUN Minerals makeup-serie introduceras nu en hudvårdsserie med åtta produkter. Serien består av två dagcremer, nattcreme, ögoncreme, serum, rengöringslotion, rengöringsmousse samt ett micellärt vatten. Tillsammans bidrar produkterna till att hålla huden i balans, passar även den mest känsliga hyn och är tillverkad i Sverige.

I produkterna finns innehåll från äpple, vitaminer och mineraler, som håller huden i balans och som ger bästa förutsättningar och bas att fortsätta med makeupen. Även personer med problemhy och känslig hy kan använda cremerna.

Om produkten: Moisturizing Cleansing Micellar Water – Ansiktsvatten

Produkten rekommenderas av Xperhotelsandtable för att denna denna produkt är fantastisk att applicera på en bomullstuss och låta sig rengöras i ansiktet. Den rengör på djupet och är riktigt bra. Man upptäcker verkligen att man behövde en djuprengörande produkt och denna var överraskande bra. Den återfruktade samtidigt som den rengjorde. Huden efter den arbetats kändes frisk och inte alla torr eller sträv. Produkten rengjorde också gammal make-up och var fantastisk att arbeta med runt ögonen. En positiv sak med produkten är att den fungerar även att spray som återfuktning över ansiktet underdagen.

IMG_2030.jpg


Om produkten: Rich Moisture Serum – Serum med hyaluronsyra

Produkten rekommenderas av Xperhotelsandtable för att denna produkt var fantastisk att bära. Det kändes i huden hur den tillförde fukt och hur den arbetade under dagkrämen och hur den arbetade under natten med att berika huden. Detta serum rekommenderar vi att man alltid avvänder som grund i ansiktet innan du applicerar annan kräm i ansiktet. Serumet hade fint konsistens och en frisk doft med en viss ton av äpple. Serumet är i konsistensen något tunnare och lättare än nattkräm och dagkrämen.

IMG_2032.jpg

Om produkten: Moisturizing Day Creme – Dagcreme & Rich night cream – Nattcreme

Produkten Moisturizing Day Creme – Dagcreme rekommenderas av Xperhotelsandtable för att denna är precis som nattkrämen väldigt trevlig att applicera. Krämen tränger in i huden och direkt man applicerar och börjar smöra in ansiktet så tränger den fint i i huden och lämnar en fin lyster. Denna hudkräms konsistens är trevlig på så sätt att den är dryg, känns vårdande och är lätt krämig och rinnner inte utan har en fast fin form.

Produkten Rich night cream rekommenderas av Xperhotelsandtable för att denna kräm kändes verkligen att den bearbetade huden under natten. Huden och hela ansiktet kändes frisk på morgonen. Huden hade även en vacker lyster ( både man och kvinna testade nattkrämen) Huden på morgonen kändes pigg, var len och hade en speciell lyster. huden var även återfuktad och kändes fräsch! krämer känns vårdande och direkt man applicerar. Den tränger bra in i huden och lämnar en lyser efter sig.

IMG_2031.jpg

Om produkten: Moisturizing Eye Cream – Ögoncreme

Produkten rekommenderas av Xperhotelsandtable för att denna ögonkräm hade hög återfuktande effekt och gav både energi och lugn åt huden runt ögat. Ett stort plus ges till produkten då den hade en platta längst fram, en applikator som var rund som följde på ett bra sätt runt ögat när man applicerade. Denna kräm gjorde verkligen susen för huden runt ögat och både man som kvinna i testgruppen var är överförtjustas i speciellt denna ögonkräm.

IMG_2028.jpg

Produkterna kommer från https://idunminerals.se

Vår testgrupp består av:  5 barn ( ålder -4-11 år ) och vuxna 7 stycken (åldrar 28-65 år) Barnen testar inte alkohol, kaffe eller energidryck.

%d bloggare gillar detta: