Hotel Pigalle söker Sveriges sötaste hundvalp!

Det är nu två år sedan som Hotel Pigalle lanserade Sveriges lyxigaste hundrum. Nu söker man Sveriges sötaste hundvalp……Varför då? ja välkommen att läsa om anledningen…

Hotel Pigalle lanserade för två år sedan Sveriges lyxigaste hundrum. Här bjuds människans bästa vän på handsnidad hundsäng i trä från exklusiva Lord Lou, hundglass från Hugo & Celine, giftfri och naturlig svensk hundmat från Wonderboo samt ett specialdesignat koppel från designerduon Altewaisaome.

i9ddbeme52gblnq9fik3.jpg

Men ett hundrum av den här klassen måste ha en egen modell, ett eget ansikte utåt. Och det är klart att det blir allra sötast om modellen är en valp. Därför går nu Pigalle ut och ber Sverige om hjälp med att finna den sötaste hundvalpen landet kan uppbåda. En film har skapats där rummet och tävlingen presenteras med hjälp av fem stycken, 7 veckor gamla, Staffordshire Bullterrier valpar.

”Vårt hundrum är ett av våra mest bokade rum och våra gäster, tvåbenta såväl som fyrbenta, uppskattar att vi tänkt till i alla detaljer från säng och koppel till matupplevelsen. Och nu, Sveriges största valpsökande! Vi vill verkligen, tillsammans med våra gäster, hitta Sveriges sötaste!” förklarar Sofia Sohlberg, Hotel Manager på Hotel Pigalle.

Sökandet efter Sveriges sötaste valp pågår fram till söndag 17 dec och den 7 januari presenteras vinnaren under pompa och ståt, ”Dog of Pigalle – The Puppy Edition”.

I samband med sökandet och tävlingen skänks också 5 000 kr till organisationen Hundar utan Hem. Och om antalet bidrag nåt 1 000 st ökas bidraget med det dubbla.

”I skrivande stund fylls vår facebooksida med flera hundra valpbilder så det har redan tagit fart ordentligt. Det känns som att Sveriges hundintresserade verkligen uppskattar vårt initiativ, både tävling som arbetet tillsammans med Hundar utan Hem och My Dog mässan,” avslutar Bobby Wallén, General Manager på Hotel Pigalle.

Handsnidad hundsäng i trä

Från exklusiva Lord Lou med fin ekram och en mysig pläd.

Exklusiv vatten- och matskål

Tillverkad i ekologiskt återvunnet trä och solitt stål av Lord Lou.

Naturlig, giftfri svensk hundmat av högsta kvalitet

Ni väljer från Wonderboos breda serie av smaker. All mat tillverkas enbart av naturliga, svenska råvaror som varsamt lufttorkas i 50 grader.

Hundglass från Hugo & Celine

Smakerna varierar under året men en favorit som definitivt dyker upp är Magic Moose! Gjord av den bästa svenska älgfärsen, inget vitt socker och ingen laktos.

Snacks från Hugo & Celine

Crunchy Cookies, Crispy Chips & Lollipup.

Koppel

Finns att låna i receptionen framtaget i ett samarbete mellan Woonderboo och den svenska designerduon Altewaisaome.

Priset för rummet är ordinarie dagspris för ett Classique-rum + 450kr.

För varje natt som hundrummet hyrs ut under 2017 skänker Hotel Pigalle 100 SEK till Hundar Utan Hem. Donationen skickar vi som en klumpsumma i December 2018.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s