Ny bar och bistro på Dramaten

Gör dig redo för Dramatenbaren. Här ligger fokuset på livescen och jazz. Så varför inte njuta härliga cocktails, härliga smårätter och lyssna på vacker musik i unik miljö. Smygpremiär 15 december… ett pause-”stop” som blir ett måste i julruschen …

– Dramatenbaren ska bli en mötesplats som kompletterar dagens utbud i närområdet. En oas där musik möter scenkonst och konstnär, tillresta jazzälskare eller spontana gäster som kommer för god mat eller en välgjord cocktail. Programmet, liksom maten, kommer att variera och överraska, berättar Restaurangchef Jeanette Simon, nyrekryterad från Grand Hotel Stockholm.

Sandra Rosa Bergman, med gedigen klubberfarenhet, närmast som musikansvarig på Rival, är ansvarig för scenen. Det kommer bokas både jazzband, teaterakter, etablerade artister och musikstudenter. Instrument kommer att finnas på plats vilket även skapar möjlighet för artister som besöker Dramatenbaren att spela spontant om känslan infinner sig.

Menyn är skapad av Oscar Fernandez Selg tillsammans Håkan Thörnström som utöver Michelinstjärna, Nobelfester och vinst i kockarnas kamp också har stor erfarenhet av nyetableringar, det skall vara vällagat från grunden med noggrant utvalda råvaror och självklart med vegetariska alternativ.

Den säsongsbetonade menyn av mellanrätter spänner från klassisk minihamburgare, via club sandwich på hummer och lammbogskebab till laxtacos och vegetariska alternativ. Här finns stor bredd hos få rätter, till en rimlig peng. Till Dramatenbaren går man för att uppleva kultur och inspireras av den aptitretande menyn.

Interiören är bevarad och respekten för nationalscenens miljöer stor. Möbler är till exempel hämtade från Dramatens rekvisitaförråd och stilen är en blandning av jugend och fransk bistro. Här erbjuds något nytt i det geografiska sammanhanget, i en avskalad mer avslappnad och på ett sätt mer kravlös miljö, och detta på en av Stockholms absolut bästa adresser! Kom som du är, inga förbokningar krävs!

Dramatenbaren smygöppnar fredag 15 december kl. 16.00

Öppettider:

Tisdag-torsdag kl. 16.00–22.00

Fredag-lördag kl. 16.00–01.00

För jul- och nyårstider se www.dramatenbaren.se @dramatenbaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s