Cecilia Sahlin ny VD hos Clarion Hotel Wisby,

Den 8 januari tillträder ingen mindre än Cecilia Sahlin som VD för Clarion Hotel Wisby. Hon har precis avslutat sin tjänst som VD på The Body Shop. Dessutom har hon utsetts till supertalang av Veckans affärer. Läs mer om vad Cecilia själv säger om nya tjänsten..

 

Nu är det klart att det är Cecilia Sahlin som tar över tjänsten som vd för Clarion Hotel Wisby efter Sanna Kleven. Cecilia har en gedigen bakgrund inom framförallt detaljhandeln som verksam inom den internationella butikskedjan The Body Shop från 1991 till 2016, en 25 år lång karriär från butiksgolvet ända till vd-posten för Sverige och Danmark.

Skärmavbild 2017-12-08 kl. 12.33.57

– Jag har länge varit intresserad av tjänsten och jag är oerhört glad och stolt över möjligheten att driva ett av Visbys finaste och mest anrika hotell tillsammans med alla härliga och kompetenta medarbetare. Hotellbranschen känns som helt rätt utmaning. I en bransch som bygger sina framgångar på att engagera sina medarbetare kommer mina ledaregenskaper till sin fulla potential, säger Cecilia Sahlin.

Sedan hon avslutade sin tjänst som vd på The Body Shop har Cecilia arbetat med att starta ett nytt ehandelsföretag.

Cecilia har utsetts av Veckans Affärer till supertalang, till en av näringslivets mäktigaste kvinnor och varit engagerad i flera välgörenhetsprojekt.

– Vi såg det som självklart att Cecilia var rätt person för tjänsten när den blev ledig. Med Cecilias erfarenheter från ledande positioner och andra branscher, kommer Cecilia med sin positiva energi fortsätta den framgångsrika utveckling som hotellet har för besökare och gotlänningar, säger Gerth Karlsson, Driftdirektör Clarion Hotel.

Cecilia Sahlin tillträder den 8 januari 2018.! all lycka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s