Det finns en bra anledning att bli medlem i Scandic Friends

Unika upplevelser, exklusiva biljetter, konserter och bra boende…Visst låter de fantastiskt?!…

Tack vare ett nytt avtal kan medlemmar i Scandics lojalitetsprogram, Scandic Friends, ta del av tillgång till exklusiva biljetter och unika upplevelser i samband med några av Live Nations mest attraktiva konserter och evenemang i Norden.

mmhfdhdbiedv3cj0xm9j.jpg

Scandic och Live Nation har sedan 2011 erbjudit gäster en helhetsupplevelse med evenemang, middag och boende i ett. Nu utökas samarbetet till att omfatta hela Norden, med ett fokus på att ge Scandic Friends-medlemmar tillgång till Live Nations mest eftertraktade evenemang i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Med start 2018 kommer Scandic Friends-medlemmar ha tillgång till konsertbiljetter, möjligheter att delta under VIP-events på hotellen och på utvalda konserter få vara med under soundcheck, få tillträde backstage eller till och med få en chans att träffa sina idoler. Fans kan även förvänta sig fler unika aktiveringar likt det officiella fan-hotell som Live Nation skapade tillsammans med Scandic på Grand Central by Scandic inför Depeche Modes världsturnépremiär i Stockholm tidigare i år.

– Scandic och Live Nation är en perfekt matchning när det gäller att erbjuda helhetsupplevelser med boende och evenemang. Nu får vi chansen att ytterligare öppna upp för upplevelser utöver det vanliga, vilket många fans och nöjesresenärer tidigare inte haft tillgång till, säger Alvin Argus, Partneransvarig på Scandic Hotels.

– Fans reser gärna för att se sin favoritartist live. Därför är vi jätteglada att kunna jobba med Scandic och på så sätt erbjuda fans i hela Norden möjligheten till unika upplevelser och ännu mer livemusik, säger Therese Liljedahl, Director Marketing & Nordic Partnership at Live Nation.
Det nya avtalet startar i januari 2018 och omfattar hela Norden. Information om aktuella evenemang kommer att finnas på www.scandichotels.com samt kommuniceras genom Scandic Friends medlemsutskick.

Ovan text är ett pressmeddelande från Scandic Hotels

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s